4/24/2008

V.I.L.T.

Esimest korda elus viltisin, tänu Trikale, kes kutsub üles kotti vanutama. Ja et mul on kindel plaan A. le uue lapse puhul ikkagi miskit kinkida, siis mõtlesin talle beebiasjade koti teha. Aga oma suures nässukeeramishirmus tegin esialgu ühe hunditubakakoti, millest sai paelakudumismasina ja mõningate väikeste puupärlite kaasabil peen prillikot M.i emale.

Kootud Raasiku kahekordsest heidest nr. 3,5 varrastega, algsed mõõdud 20x10, pärast vanutamist 16x 8. Järelikult tuleb kududa tunduvalt suuremate varrastega ja üsna lõdvalt (seda nippi pean ma muidugi veel õppima). Aga viltimine/vanutamine meeldib mulle küll kangesti - ilmselt nikerdan veel mõned karud ka Mareli suurepärase õpetuse järgi valmis.
Mystic Light hakkab lõpule jõudma, viimasest osast on valmis 3 rida ja ma kavatsen ta üsna siva ära lõpetada, et siis Värvispektri aprilli roheline ka kunagi valmis saada. Aga nende kahe vahele peab mahtuma tohutu kogus akadeemilisust ja seesama beebikott.

1 comment:

Dorothy said...

Beautiful bag!

I'm bummed about the Mystery Lace KAL thing, but I'm all done thinking about it. It's not worth the drama! Off to find something else to do with all that yarn!