4/04/2008

Kampsunid, sallid, infinitiivid ja mikserid

Mystery Light'ist on valmis esimesed 80 rida. Avastasin hiljem, et ma olen jälle "omal viisil" teinud ehk siis leiutanud isikliku ületõstmisega kahandamise viisi... Aga kuna see salli peal kummalisel kombel ei häiri, siis teen selle alustatud moel ka valmis. Nagunii tahan veel ühe kududa, selle siis juba algselt tellitud oranžist lõngast, ja eks selle juures teen juba "õigesti". Pilti ei saa panna, sest mu ringvarrastel on liiga lühike juhe ja salli ei saa laiali tõmmata.
Capecho seisab olude sunnil, sest kogu aeg läheb sallikudumise peale. Aga ma proovin selle siiski Ingridi kombel kokku nikerdada, sest mulle ei meeldi sugugi see justkui viimistlemata alläär. Praeguseks on valmis neli viisnurka ja ma ei suutnud vastu panna ning pesin nad ka puhtaks, et näha, kuidas lõpuks hoidma hakkavad ja kui suured nad umbes võiksid olla.
Tööd (ehk siis miksereid) on õnneks vähe, sest selleks poleks ka suuremat aega, pean lihtsalt ühe filmi valmis pigistama. Aega aga pole infinitiivide ehk minu Töö tõttu, mille pärast on kogu aeg selline tunne, et keegi hoiab püstolitoru otsaees ja karjub: Kirjuta, kirjuta! Ja ma siis kirjutan ja ahastan vahepeal, et küll on loll jutt, mis ma kokku käkerdan ja mida arvab selle kohta H. Aga nagu keegi kunagi ütles, jätta nutt ja hala! ja nii ma siis lähengi nüüd... kirjutama.

1 comment:

emme said...

E' confermato i prossimi knit cafè si terranno martedì 15 aprile, 13 maggio e 10 giugno, dalle 17 alle 19,30. A maggio, inoltre ci sarà un'incontro a Boboli. Ti aspetto, Granadiriso